Va asteptam si in vacanta!

Anul scolar 2015 – 2016 a fost un an bogat in informatii, cu multe activitati derulate in scoli de specialistii Centrului de Resurse pentru Adolescenti Iasi al ADV Romania. 2084 de elevi, adolescenti si pre-adolescenti, din 18 scoli si licee din municipiul Iasi au aflat de la specialisti cum pot evita o sarcina nedorita sau o boala cu transmitere sexuala, cum se pot feri de capcanele traficului de fiinte umane, cum se simt colegii lor care sunt victime ale bullying-ului si ce pot ei sa faca pentru a veni in ajutorul lor, ce sunt emotiile si cum pot fi ele gestionate.

Chiar daca este vacanta, activitatile adresate adolescentilor nu se vor opri aici. Pe perioada verii vor continua cele de la Centrul de Resurse pentru Adolescenti situat in str. Bazinelor nr. 5 (vis-à-vis de S.C. Antibiotice S.A.).

Asadar, dragi adolescenti si pre-adolescenti am pregatit pentru voi activitati interesante si va asteptam la centru in numar cat mai mare! Ne propunem sa deslusim impreuna misterele corpului uman, sa aflam impreuna cum se poate ca un singur pahar cu alcool sa ne schimbe viata, sa aflam ce este “mancarea sanatoasa” si de ce, in ultima perioada, auzim tot mai des vorbindu-se despre asta, si nu numai. Jocurile si buna-dispozitie nu vor lipsi!