Fundaţia Alături de Voi lansează oficial WISE.travel în România

În luna Mai, luna economiei sociale, Fundatia ADV România împlinește 16 ani de activitate și de plus valoare investită în comunitate! În acest parcurs lung, am reușit datorită oamenilor din jurul nostru, care ne-au învățat, încurajat, apreciat..fie că vorbim de persoane cu dizabilități, copii și tineri din familii defavorizate sau parteneri, finanțatori, clienți, furnizori, mass-media, angajați și voluntari!

Pentru acest moment special de aniversare, am pregătit un nou produs prin care multiplicăm binele făcut zi de zi în comunitate de catre asociații, fundații și întreprinderile sociale, dar și răspundem unei nevoi de a călători altfel, de a cunoaște lumea și de a te implica responsabil în comunitățile vizitate!

WISE.travel, sub sloganul ”Do good travelling!” pune într-o singură platformă online tot ceea ce ai nevoie pentru a călători la prețuri bune și a sprijini în același timp pe cei din jur. WISE oferă motive ce  dau sens vieții și te ajută să te bucuri alături de cei dragi!

La rândul nostru, vom sprijini fiecare călător, prin donarea a 4% din valoarea vacanțelor cumpărate, către ONG-ul selectat din platformă. Cei 4% de la noi, se vor adaugă altor mecanisme de finanțare prin care comunitatea se poate implica (ex. 2%), iar suplimentar, împreună cu ONG-urile membre WISE.travel vom dezvolta și promova mici activități de economie socială în care să implicăm și turiștii pentru o experiență de neuitat!

Platforma are și alte facilități și surprize frumoase. Așa că vă lăsăm să o descoperiți, să o utilizați și să ne oferiți orice feedback care ne poate ajuta în acest proiect ambițios, lansat oficial la 16 ani de aniversare! https://wise.travel