In vizita la Betty Ice

26 Aprilie a fost o zi minunată pentru adolescenții Centrului de Resurse pentru Adolescenți din Iași și pentru tinerii cu dizabilități din cadrul Centrului de zi al ADV România.

Aceștia au petrecut o zi în Suceava, unde au vizitat fabrica de înghețată Betty Ice, au văzut cum se prepară acest desert delicios și au avut bucuria de a degusta un sortiment de înghețată. Înainte de întoarcerea spre casă au poposit și la pizzerie pentru a afla cât de bună este pizza bucovineană 🙂.

Mulțumim Primaria Miroslava Iasi pentru asigurarea transportului copiilor și companiei Betty Ice pentru experiența inedită.

Activitatea a fost desfășurată în cadrul modelului Oportunități pentru Adolescenți, implementat de Fundația “Alături de Voi” România în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Iași, Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Iași, Direcția de Asistență Comunitară Iași și Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională Iași cu sprijinul tehnic și financiar al Reprezentanței UNICEF în România.

Evenimentul a fost susținut și de întreprinderea socială UtilDeco din cadrul ADV România care a suportat o parte din costuri.