WISE.travel a adunat €20.000 in cadrul Balului de la Castel

A mai trecut o editie superba a Balului de la Castel organizata de colegii de la Fundatia Bethany alături de Oameni frumosi si generosi care au mai scris o fila de poveste in viata comunitatii iesene!

Pentru noi a fost un eveniment cu foarte multa emotie si bucurie!

Punctul maxim al acestor sentimente a fost atunci cand in jur de 40 de persoane au ales sa sustina cu sume intre 900 si 2.000 lei / copil, visul a 40 de tineri bursieri de a merge in vacanta prin WISE.travel!

Nu ne-am putut imagina ca licitatia sponsorizata de catre noi pentru vacanta a doi copii va produce o astfel de sinergie de generozitate incat sa se adune aproximativ 20.000 Euro (din 100.000 euro donați/licitați de către invitați) pentru o experiență inedită de viața.

Si asta datorita moderatorului Traian Luca, ce a transformat acest moment intr-o oportunitate imensa – si a oamenilor frumosi care au ales sa liciteze practic viitorul unor tineri!

Toata aprecierea si pretuirea noastra pentru gestul de generozitate. Promitem sa indeplinim prin WISE.travel cele mai frumoase vise de calatorie pe care le au acesti tineri!

Pentru ca doar impreuna putem multiplica binele si defini viitorul pentru cei din jur!

#baluldelacastel   #wisetravel  #dogoodtravelling